Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

INBJUDAN DM LAG 2021

Posted 26 1 21

Norrbottens Bridgeförbund inbjuder härmed till distriktsmästerskap för lag på BBO.

Segrande lag erhåller en plats i SM-semifinalen vars upplägg pga covid-19 i dagsläget ännu ej är beslutat.

ANMÄLAN  SENAST  2021-02-15

Anmälan är bindande och sker med mejl till: alandmark@bredband.net

Uppge lagnamn, samtliga lagmedlemmar och lagkaptens mejladress.

I varje lag får deltaga max 6 spelare och de behöver inte vara medlemmar i samma klubb.

Spelare inom distriktet men även de från andra distrikt som deltagit i LBK:s lagserie på BBO är välkomna att deltaga.

Matcher kommer att spelas på tisdagar kl 18:30 vid 4 speltillfällen under

Mars månad, 2/3, 9/3, 16/3 och 23/3. 30/3 blir reservdatum. LBK:s egen lagserie pausas dessa kvällar.

Ambitionen är att alla möter alla och antalet brickor per match anpassas till antalet anmälda lag. Mp delas ut enligt gällande skalor.

Regler för hur matcher ska genomföras finns på denna länk.

Information om hemmalag och motståndare samt serietabell kommer att publiceras på LBK:s hemsida under vecka 7.

Lag kan sinsemellan överenskomma om andra speltider, men detta måste ske före sista speltillfället.

Sista matchen är obligatorisk och ska genomföras samtidigt av alla.

Avgiften till NBF är 500 kr/lag. En mindre avgift per match tillkommer. Eventuella frågor besvaras av TL på tel. 072-200 81 47

Anmälda lag: